İletişim Bilgisi
Emrah Kurtoğlu

13 Kasım 1983’te Malatya’da doğdu. 2000 – 2005 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda lisans; 2005 – 2008 yılları arasında da kendi branşında yüksek lisans; 2010 – 2015 yılları arasında IFAO (Institut Für Angewandte Osteopathie) da Osteopati eğitimi almış; 2020 yılında başladığı PNI (PsikoNöroİmmunoloji) eğitimi 2022 ağustos ayında tamamlanacaktır.

Özel eğitim merkezleri, fizik tedavi dal merkezi, Balçova Termal tesisleri’nde çalışmış, 2016 yılından beri kendi kliniğinde Uzman Fizyoterapist Osteopat olarak çalışmaktadır.

2016 – 2017 güz yarıyılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda dersler vermiştir.

Amatör olarak yıllardır tiyatro ile ilgilenmekte ve 2016 Mayıs’ında 7.si düzenlenen ArmaKatre Bedia Muvahhit Tiyatro ödüllerinde Ada oyunuyla, yılın en başarılı genç kuşak erkek oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

2017 yılında Mahmut Türkmenoğlu Kooperatifçilik Vakfı kurucu üyelerinden olup, 2021 genel kurulunda vakfın yönetim kuruluna seçilmiştir.

Evli ve 1 kız babasıdır.